top image

PlanB är nu Mannaz

PlanB heter nu Mannaz. Vi är sedan februari 2015 en del av Mannaz A/S som är ett internationellt konsultföretag inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Mannaz möjliggör förbättrade prestationer och resultat för människor och organisationer och varje år skapar och levererar vi tillsammans utbildningar åt mer än 10 000 chefer, projektledare och specialister världen över.

Mannaz och PlanB har samarbetat genom åren och konstaterat hur givande och lättarbetat det är, säkert p.g.a. att våra grundvärderingar sammanfaller. Vi arbetar båda lika passionerat med ledarskaps- och organisationsutveckling med utgångspunkten att människan är det centrala i organisationen. Mannaz betyder också människa! Vi har båda en stark nordisk förankring och arbetar med moderna metoder för lärande som ger stor effekt hos både människor och organisation – allt utifrån en solid vetenskaplig grund.
Som en del av Mannaz får vi 400 nya kollegor världen över med kontor i Malmö, Stockholm, Köpenhamn, London och Hong Kong.

I början av mars 2016 blev vi Mannaz AB – ett dotterbolag till Mannaz A/S, men samtidigt fortsätter vi att vara de vi är. Henrik Challis fortsätter som VD och vi är samma medarbetare som tidigare. Även Ingela Sjölund, en av grundarna till PlanB, fortsätter med full kraft.

Taggar:  Mannaz, Mannaz Sweden