top image

Om Mannaz

 

 

Mannaz i Sverige (tidigare PlanB) specialiserar sig på det utvecklande ledarskapet och verksamheters förnyelse. Sedan februari 2015 är vi en del av Mannaz och sedan den 4 mars 2016 heter vi också Mannaz Sverige.

Mannaz är en ledarskapspartner i en värld där ursprungsplanen sällan håller. En värld där det enda vi kan förvänta oss är att det kommer att bli annorlunda eftersom förändring har blivit normalläget. Vi tror att organisationer måste ha en ständig förändringsberedskap för att fortsätta kunna vara framgångsrika. Denna beredskap ställer nya krav, och den ändrar även på samspelet mellan organisation och konsult. Vi samarbetar med våra kunder och stärker deras kunskap och förståelse för det nya.

En organisation är ett levande system, en slags organism som kan förvandla sig själv. Med det systemiska förhållningssätt, som vi har, kan organisationen förändras i samklang med omvärlden, och något nytt skapas. Mannaz kan hjälpa verksamheten att utveckla den nyfikenhet och den strategi som behövs för att göra detta verkligt.

Mannaz har under namnet PlanB utvecklat ledare, verksamheter och organisationer i över tio år. Våra utbildningar och program är baserade på mångårig erfarenhet av insatser i spänningsfältet mellan strategi och verklighet. Samtliga program bygger på gedigen teoribildning och beprövad erfarenhet. Våra programledare har stor erfarenhet av organisationskonsultation, förändringsledning och ledarutveckling. Många har en bakgrund som ledare i offentlig eller privat sektor.

I februari 2015 gjordes ett ägarbyte och danska Mannaz A/S äger numera verksamheten. Mannaz är en ledande internationell konsultverksamhet inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Tillsammans har vi kontor i Malmö, Köpenhamn, Stockholm, London och Hong Kong.

Utmärkelser och certifieringar
PlanB fick år 2009 utmärkelsen Konsultpriset inom kategorin strategi- och verksamhetsutvecklingen av den danska arbetsgivarorganisationen Dansk Industri för insatsen med att “stödja implementeringen av koncernstrategin i Vestas”.

Alla våra konsulter är diplomerade processkonsulter. Många av PlanB:s konsulter är certifierade, bland annat inom PMI, Prince2, IPMA, CTI, ORSC, TCI, TDA och PROSCI.

 

Taggar:  agile, Change, change management, Change process, coaching, forandringsledelse, Förändring, förändringsledarskap, Förändringsledning, Innovation, Kaospiloterna, Kaospiloterne, Kaospilots, leadership, ledarskap, ledelse, Plan B, Plan B Consulting, PlanB, transformation, Transformative, turn around

Henrik Challis

Henrik Challis är vd för Mannaz i Sverige. Han är en erfaren ledningsutvecklare och arbetar med kunder i både privat och offentlig sektor. Han är verksam i Sverige och Danmark, men också internationellt. ...

Läs mer ]

Mobil: +46-(0)707 12 72 07
E-posta Henrik